Sporkurs!

I helga har jeg og Peggy vært på sporkurs hos Kruttlappen, med instruktør Rolf Hegg. Kurset ble holdt utenfor Kongsvinger, og vi sov på hytte hele helgen sammen med Monica og Chilli, og Anniken og Supra. Kurset var veldig spennende, morsomt, og vi lærte mye! Peggy er en bulldog, og hun er bare seks måneder gammel, så hun trengte noen ekstra forsterkninger hele veien, for at hun skulle forbinde sporlukten med å sette nesa ned for å følge etter. Derfor ble det til at jeg gikk det første sporet, og ellers gikk Rolf sporene, også lå jeg ute i krattet og alle barnålene og gjemte meg for Peggy. Hun fikk se på at jeg forsvant inn i skogen, og da ble det med ett mye mer spennende å gå spor! Monica la ut fremmedsporene til Peggy, og fikk ligge ute i lyng og edderkopper hun også, og da gikk jeg sporene med Peggy. De andre som gikk spor var Monica og tolleren Chilli, Anniken og terven Supra, Lise og rottweileren Mali, og Vibeke og springeren Tessie. Jeg tok noen bilder på lørdagen, for da hadde vi fint vær hele tiden. Da Peggy skulle gå spor, så tok Vibeke bildene for meg. Jeg har også lånt en del bilder av Monica.  På søndag var det så skiftende vær, med sol, vindstille, overskya, vind, regn og hagl, at jeg ikke orket å styre med noe kamera, jeg var alt for opptatt av å fryse. På lørdagen etter kurset, så fikk vi være med hjem til Kruttlappene, og hilse på de vanvittig søte border collie-valpene de har (som er leveringsklare og til salgs)! Herregud, så valpesyk man kan bli av superglade små, logrende rumper og viltre tunger!

Helgen har vært helt super, med kjempeflink instruktør, fantastisk oppvartning, kjempekoselige kursdeltakere, flinke hunder, og morsomme kvelder på hytta. Jeg kan virkelig anbefale Kruttlappen på det varmeste, jeg og Peggy, og Monica og Chilli skal tilbake om to uker, på lydighetskurs!

Det var vel ikke helt sånn man skulle se ut når man går spor..

Viktig å få litt kos av instruktøren!

Et tre!

Bilder tatt av Monica:

7 thoughts on “Sporkurs!

  1. Ser ut som at dere har hatt en knall fin helg :) Utrolig morro at dere har begynt å trene spor. Flinke er dere! Må jo også legge til at Peggy har blitt knall fiiiiiin :) Blir spennende på spesialen!

  2. så mange fine bilder 😀
    og flinkeste Peggy da!

    og og og og, RÅSA biteskinn! HVOR HAR DU FÅTT TAK I DET? 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>