Peggy tre uker

Jeg tror ikke Peggy har fått et eget blogginnlegg enda! Det endrer vi på nuh! Peggy er det nyeste tilskuddet i familien, hun flytter hjem hit rett før jul. Hun er en engelsk bulldog, og hun har de kuleste foreldrene! Vel, i dag var jeg og kameraet på valpebesøk, her er bilder.

Eneste hannhunden i kullet. Våkne, mammaaa!TrioenSøstrene PeggyPeggy vet å prioritere de viktige tingene i livet:Søsteren er ikke så langt fra hun heller:


Så ja… Dette galskapet skal jeg få valp etter!

Gal en og gal toSøster vet også hvordan man slapper avPeggy lærte seg å gå til jeg kom!Hele valpekasseverden skal utforskesSiden jeg ønsker meg pangsitt, valgte hun å begynne å øve seg tidligFellesdekk! Flatdekk, I might addMeieriet er åpnetGJEEESPSøster svømmer fortsatt, hunHjelp?


5 thoughts on “Peggy tre uker

  1. Da er Peggyene historie og har blitt til Peggy og slekten skjønner jeg:-)
    De er nydelige smågriser alle tre…. Hadde de kommet i langhår skulle jeg med glede hatt en hel gjeng. Misunnelig!!!!

  2. Hva er dette for noen late marsipangriser?

    Godt treninga er i gang, de kan jo ikke bare sove! Raske sitter og flat dekk… Imponert! Gleder meg til å se dere i LP-ringen. Snakker vi første stevne januar 2011? ;D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>