Peggy har kommet hjem!

I går var endelig dagen her. Den kom plutselig, samtidig som jeg føler at jeg har venta i en evighet. Bilturen og båtturen hjem gikk kjempebra, hun sov nesten hele veien, det var bare litt på båten at hun våkna for å se hva som foregikk. Da vi kom hjem sprang hun rundt på gulvet for å bli kjent med Nemi, Baghera og leiligheten, uten at det var skummelt eller ekkelt i det hele tatt. Leker, senga hennes, bordbeina og pc-ledningen min ble smakt på. Vi fikk kjeft for at vi var så kjedelige og trøtte, og tær smaker kjempegodt, med eller uten sokker! Hun fant også ut at hvis hun beit skikkelig hardt, så var det kjempegøy, for da ble det liv, også kunne hun jage føttene i tillegg! Det eneste som er skikkelig teit her i verden er snø. Snø er kaldt og ekkelt og unødvendig.

På kvelden dro vi til Larvik for å hente pappa og kameraten hans, som hadde feira 50-årsdagen til pappa hos tanta mi. Peggy var kjeempetrøtt etter bilturen, men hun klarte allikevel å sjarmere de i senk. Jeg var helt sikker på at tanta mi skulle begynne å gråte da jeg måtte ta Peggy fra henne fordi vi skulle hjem. Pappa nektet å sitte i baksetet, han ville sitte foran og «passe på hunden», og Peggy ble raskt omdøpt til Peggy Sue, sånn at de kunne synge om henne. Da vi kom hjem igjen, så hadde Peggy våkna skikkelig, men hun ble etterhvert utladet, og i halv tre-tiden gikk vi og la oss. Hun la seg på armen min med den største selvfølge, og der sovnet hun tungt. Jeg fikk lov til å være våken mesteparten av natta «i tilfelle». Litt før åtte våknet hun og måtte på do, og så ville hun opp i senga for å sove mer. Halv ti var det derimot slutt på idyllen, da hadde Peggy begynt å tygge på Nemi, så det var bare å stå opp!

Dagen har gått til leking og spising og mere leking og kjefting. Ut gidder vi ikke å gå i dag, for det snør og blåser så innmari, og jeg tror ikke Peggy er så lei seg for det. Bilder har vi rukket å ta også!

Søtingen!

"Gi meg godisen!"

Om nom nom

Litt finger er også godt

Tihi!

"Hallo!"

Drepe bamsen

"Hva skjer her?"

"Godbit! Gimme!"

Idyll

Søtingen

Nemi og Peggy

Begynner å bli trøtt

Hun har mye å snakke om til tider!

Også velger hun de best strategisk planlagte stedene å sovne på!

Nemi kan godt ligge oppå den sovende klumpen, hun.

3 thoughts on “Peggy har kommet hjem!

  1. Helt supert at alt har gått så bra :)
    Peggy kommer nok til å sjarmere de fleste som møter henne.
    Koselig å se at Nemi er så go med henne. Fine hundene :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>