Hundesonentreff i Oslo

I dag dro jeg og Peggy til Caroline, og plukket opp henne, Tibra og Saeta. Så kjørte vi til Oslo for å være med på Hundesonentreff! Det var strålende vær, vanvittig godt selskap, fine hunder, snille hunder, morsomme hunder, hyggelige folk, alt var perfekt! Jeg tok sykt mange bilder, 1159 for å være nøyaktig! Så mange bilder hadde jeg ikke tenkt til å legge ut i bloggen. Men siden kameraet og jeg for en gangs skyld var glade i hverandre igjen, så fikk jeg mange flotte bilder av flotte hunder, og det var vanskelig å velge ut kun de beste! Til slutt klarte jeg å korte ned bildemengden til under 200, og da sa jeg meg fornøyd. Så her følger en massiv bildespam, og siden jeg har jobbet med bildene i hele kveld for å få de fortest mulig ferdig, så skal dere selvsagt med glede se på alle sammen, og akke og oie dere, og så legge igjen knallsuperdupre kommentarer til meg! Hvis dere vil låne noen bilder, så er det helt greit, men dere SKAL linke tilbake til meg! Ellers vil onde ting skje med dere.

Tusen takk for et superhyggelig treff! Håper vi kan gjenta det snart!

21 thoughts on “Hundesonentreff i Oslo

 1. Her var det mange fine bilder 😀 Og jeg låner noen jeg… i morgen (eller i dag blir vel riktig å si). Peggy er så utrolig sjarmerende i alt hun gjør. Spesielt når hun plutselig bare tutler avgåre med apportbukken, eller tusler «elegant» over hinderet. Eller bare når hun er det hun virkelig kan – være bulldoser: «Yeeeey, menneske» *hoppe rett PÅ*.

 2. Herlig treff! Koselig da! håper jeg kan være med nestegang! Manglet noen mopser der ja!

  Var herlig med nye bilder av Caius, selvom jeg savner han fælt. Snufs =/

 3. Wow, mange nydelige bilder! Men den ene der oppe, er det en Beauceron? Hvem er det? Jeg har ikke fått med meg at det finnes en harleqin (eller hvordan det nå skrives) sonenbeauceron..! Nydelig.. *sukk*

 4. Så mange fine bilder! 😀 Låner de av Mikkemann, jeg. Mikke er forøvrig ikke helt fornøyd med meg, han ville nok at vi skulle hatt med oss Peggy hjem! :p

 5. Sykt mange bilder! Og sykt fine så jeg skjønner inderlig godt at du ikke fikk silt mer! En del høydare også må sies! Et bilde der av Peggy som ser ut å jage Mikke og Mikke ser vanvittig overrasket og litt desperat ut, som om han ikke kan fatte hvordan den lille skrukkeklumpen greier å holde følge med han og hvordan skal han da bli kvitt henne?

  Håper på flere treff sånn etterhvert slik at jeg en eller annen gang kan klare å få vært med! Blir jo grønn av misunnelse her! (Men grønn er dog en kledelig farge nå om våren, kunne vært verre.. gul feks, synes gul er en stygg farge jeg..)

 6. Fantastisk flotte og morsomme bilder. Tusen takk for den jobben du legger ned for at vi skal få vakre bilder av våre håpefulle :)

 7. Camilla – du er en utrolig fotograf! Du fanger blinkskudd av «ikkeno.» Selv mine to lurvetasser som bare satt/sto der får du noe ut av. Underbittet, ansiktsuttrykkene og alt! Og de med Teo og Peggy var jo bare helt rå.:)

 8. Så utrolig mange fine bilder du har tatt Soppen! Og ikke minst, så mange utrolig flotte hunder =)
  Så kjempe koselig ut der =) Håper jeg også kan være med på ett treff i senere tid =)

 9. Pingback: Flere treffbilder | Eagermind

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>