Fra bilproblemer til blond-problemer

Jeg får vel innrømme det med en gang. Til mitt forsvar, jeg sier det med en gang, jeg sa bare at bilen min lagde ekle lyder og at jeg ikke turte å kjøre med den! Eeeh.. Såååå… Pappa kom på besøk i dag! Heeelt fra Sandefjord, to timer en vei, fordi at han skulle se på bilen og prøve å tenke ut hvor dyrt det ble. Så.. flyttet han et par cm på batteriet, sånn at ikke den papptingen (eller hva det nå var) som var rundt batteriet, ikke lå inntil vifta. Og da, vel, da lagde ikke bilen skumle lyder lenger. *host* På den positive siden, så fikk jeg sykkelen min hit endelig, ooooog bilen er frisk og jeg trenger ikke koste på den masse, oooooog jeg fikk posten som har kommet til meg. Mhm! Resten glemmer vi, la-la-la!

Ellers har jeg lite å fortelle, i dag børsta jeg en kortklipt puddel på jobb! Først så den ut som en.. vel, en kortklipt puddel, og etter at jeg var ferdig å børste (trodde pelsen skulle være sånn krøllete og inntil jeg, men neida), så så den ut som en skamklipt sau. Stakkar Skippy. Baghera og Augusta koser seg sammen, tror jeg. De er søte. Og rare! De har litt sånn matchende farger, må ta bilder av de sammen før Augusta drar. Sol, kom en tur!

Nååå tror jeg ikke jeg har mer å finne på å si, Augusta snorker, jeg blir så trøtt!

Glad spanjol

3 thoughts on “Fra bilproblemer til blond-problemer

  1. Haha! Du alltså…vilket bilproblem =P jaja…fint du fick fixat det då…hihi…
    Ja, du måste ta bilder av Baghera och Augusta tillsammans och lägga ut här 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>