CamillaSoppen og JuletreFredriks Casa!

Fredrik, hundene og jeg pakket sakene våre og flyttet – til Skien!

Vi har fått leie et koselig hus i et koselig nabolag. Her har vi tre soverom, stor stue, stort kjøkken, lekkert bad, egen gjestedo, veranda, og hage! De som bodde her før oss har ikke helt prioritert å ta vare på sistnevnte, eller egentlig noen ting, men hagen var en jungel. Jeg kan ikke engang beskrive hvor ille det så ut her første gang jeg så det, og dumme som vi var, så tok vi ingen før-bilder! Vi har tatt noen etter-bilder, da. Eller under, om dere vil, for vi er ikke helt ferdige enda.

Den første middagen jeg lagde i vårt nye kjøkken! Det skulle forestille horn, men siden jeg ikke klarte å kutte store nok firkanter, ble det.. ehm.. noe. Det smakte godt, da!

 

Hundene fikk nye hundesenger i dag! Hver sin. Se så glade de ble for å få sine egne plasser! :D

 

 

Rundt inngangspartiet vokste det ugress som var høyere enn kanten opp til døra. Det var ikke særlig pent! Men Fredrik er en flink gartner, så nå ser det praktfullt ut!

 

 

Oliventreet vårt!

 

For å forstå akkurat hvor overgrodd det var her, så må dere tro meg når jeg sier at jeg ikke engang visste at vi hadde blomsterbed her! Virkelig, jeg hadde ikke sett de før Fredrik hadde vært over med kantklipperen! Nå har vi rydda oppi der, og sådd gressløk og blomster!

 

Det eneste velkomne "ugresset", plukket rett fra under Rhododendron-busken, og plantet oppi en potte som gjemte seg under verandaen.

 

En liten klatrebusk som fikk slippe unna kantklipperen, og som skal få klatre oppover verandaen.

 

 

Inne har vi også fått det riktig koselig! Jeg har herlige luktelys langs kanten på peisen.

 

Noen freshe mygglys til å ha ute (men vi har ikke utemøbler enda, så de får stå inne så lenge), også avocadosteiner som jeg har.. eh.. plantet.

 

Flere stearinlys!

 

En av de to fiskene som bor på badet.

 

Og til slutt, vaskemaskina som verdens beste mamma kjøpte til oss i innflyttingsgave!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4 thoughts on “CamillaSoppen og JuletreFredriks Casa!

  1. så flott det var blitt :) himmel og pannekaker, dere har virkelig ryddet opp i ugrasset :) Legg ut flere bilder av innsidn av huset, tante Mette er nysgjerrig 😀 Hagen ser super ut :) Dere har hatt jobben ja :) flinke dere, goingene mine :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>