Bulldogtreff på Borrehaugene

I dag dro jeg og Peggy avgårde på bulldogtreff! Det var nydelig vær, fin temperatur og ingen vind! Herlig! Plassen vi skulle være på var kjempefin, og folkene som dukket opp var veldig koselige! Det var et knallbra treff! Det var to franske bulldoger, en corgi og en haug med engelske bulldoger der. Det var loddsalg og -trekning (og jeg vant en minnepenn, takket være Cecilie), kaffe og kaker og pølsegrilling! Håper dette kan gjentas flere ganger i løpet av året, det trenger ikke være så storslagent og flott hver gang, det er koselig å bare treffes også. :) Hundene storkoste seg, der de føyk rundt med pinner, hoppet på hverandre, plasket i vannet og spurte pent om godbiter/pølsebiter/kakebiter/hva som helst, bare det var spiselig! Bilder tok jeg ufordragelig mange av, og jeg måtte gå over tre ganger for å luke ut de som ikke var så bra, for å i det hele tatt klare tanken på å gjøre noe med de. Jeg har en tendens til å utsette og utsette ting som er kjedelig, som å redigere bilder, så jeg ordna like greit alle med en gang!

Hvis dere vil låne noen bilder, så er det helt i orden, men kun hvis dere skriver at jeg har tatt de (Camilla Dahl Hanssen), og linker tilbake til denne siden. For å gjøre resten av prossessen kort og enkel for meg selv, og siden jeg er sliten, og lat, så kommenterer jeg ikke bildene, jeg bare slenger de ut. Jeg husker uansett ikke hva en tredjedel av hundene heter engang, fordi jeg er utrolig dårlig på navn.

Til slutt vil jeg takke for en fantastisk dag, takk for at jeg og Peggy fikk være med, og håper det kan gjentas om ikke så lenge!

5 thoughts on “Bulldogtreff på Borrehaugene

  1. Utrolig flotte bilder! Herlig på treff i dag, og for ei nydelig lita tulle du har! Geir er som et slakt her hjemme, men godt fornøyd mad dagen og dens aktiviteter! 😀

  2. Kunne ikke blitt særlig mye bedre, fint vær, deilig teperatur og ikke mist gode kaker :)
    Fantastisk mye fine bilder! Supert å ha en fotograf på lur! Tusen takk!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>