Årets første grilling og måneskinnstur

I dag skulle være en superduperkveld, fordi månen skulle være så fabelaktig stor og flott at man nesten ikke fikk lov til å blunke! Så jeg fikk en idè! Jeg måtte få med meg noen og grille og se på månen i kveld! Og det måtte være en strand, en uten lys og sånt, så vi kunne se best mulig! Det endte opp med at jeg, Fredrik, Trine, Eivind, Ingvild, og senere også Lill, Lars, Sophia og fem hunder dro ut til Eftang for å tenne bål og grille og kose oss. Tente bål gjorde vi! Grilla gjorde vi! Koste oss gjorde vi! Men månen var det dårlig med, for den var gjemt bak et fjell, den! Jeg er så flink til å velge den beste plassen å være på for å titte på månen. Uansett! Jeg vil gi mer creds til Lill og Lars for at de tok med seg Sophia i barnevogna, og hundene sine; og trosset den dustete veien fra parkeringsplassen til stranda! Strålende blide var de hele veien også! Jeg er fortsatt imponert!

Peggy har blitt stooor! Og hun liker best å sitte på fangene til folk, Trines fang er fint, for eksempel!

Tigge pølse kan hun, og!

Her ble fanget til Lars brukt også.

Bålet som reddet oss fra å dø av kulde!

Lang lukkertid og ustø hånd-bål

Sånn hadde Fredrik med

Før vi gikk fikk jeg sutra meg til å få ta noen bilder av omgivelsene

3 thoughts on “Årets første grilling og måneskinnstur

  1. Hørtes ut som en koselig kveld 😀

    Og du tar så sykt fine bilder! Likte det ene stjerneskuddbildet og det midterste landskapsbildet aller best ;D

  2. det så ut til at det ble en koselig kveld :) flotte bilder også. Likte best «bybildet» og det bildet med stjernene på:)

  3. Det var så gøy 😀 Selv om jeg var veldi trøtt, og snakket mer med bikkjene enn med menneskene.. tror jeg var veldig merkelig den dagen.

    Flotte bilder, Camilla! 😉 Let’s do it again.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>